Entradas Calientes/ Hot Appetizers

 

 

Empanadas Mixtas/Mixed Empanadas

 

Exquisita mezcla de empanadas de ají de gallina y tequeños de centolla

para compartir.

Mixed of the best peruvian empanadas filled with aji de gallina and

tequeños filled with southern king crab

accompanied with guacamole

 

Tequeños de Ají de centolla/Crispy curried south king crab rolls

Variación del ají de gallina a base de Centolla magallánica
acompañada de una salsa de huacamole y tártara.

Peruvian curried southern king crab accompanied with a tartar
and guacamole.

 

Pulpo a la Parrilla/Grilled Octopus 

Pulpo marinado en finas especias de romero y tomillo, aceite de
oliva, ají amarillo y dash de limón piurano montado en timbal de
papas al mortero.

Octopus marinated in rosemary, thyme, olive oil, yellow pepper,
and a dash of lemon, served over baked potato chunks.

 

Empanaditas de ají de gallina/Peruvian curried chicken
empanadas

Masa crocante rellena del tradicional ají de gallina,
acompañada de salsa guacamole y tártara.

Crunchy dough stuffed with traditional peruvian curried chicken
and accompanied with guacamole and tartar sauce.

 

Maremonti al ajillo/Garlic Shrimp 

Colitas de camarones salteadas con champiñones de paris,
hojuelas de ajo, perejil flambeados al sauvignon blanc,
guarnecido de crocante pan al ajo.

Shrimp tails stir fried with parisian mushrooms, slices of garlic,
parsley and sauvignon blanc.