Entradas Calientes/ Hot Appetizers

 

Tequeños de Ají de centolla/Crispy curried south king crab rolls

Variación del ají de gallina a base de Centolla magallánica
acompañada de una salsa de huacamole y tártara.

Peruvian curried southern king crab accompanied with a tartar
and guacamole.

 

Bombones de Lomo/Steak Strips 

Cubos de filete, rellenos de queso mozzarella, marinados en
olivo, romero, tomillo con reducción de oporto, acompañado de
papas fritas.

Steak cubes marinated in olives, rosemary, and thyme, stuffed
with mozzarella cheese and sautéed in a liquor sauce; Served with
french fries.

 

Pulpo a la Parrilla/Grilled Octopus 

Pulpo marinado en finas especias de romero y tomillo, aceite de
oliva, ají amarillo y dash de limón piurano montado en timbal de
papas al mortero.

Octopus marinated in rosemary, thyme, olive oil, yellow pepper,
and a dash of lemon, served over baked potato chunks.

 

Empanaditas de ají de gallina/Peruvian curried chicken
empanadas

Masa crocante rellena del tradicional ají de gallina,
acompañada de salsa guacamole y tártara.

Crunchy dough stuffed with traditional peruvian curried chicken
and accompanied with guacamole and tartar sauce.

 

Maremonti al ajillo/Garlic Shrimp 

Colitas de camarones salteadas con champiñones de paris,
hojuelas de ajo, perejil flambeados al sauvignon blanc,
guarnecido de crocante pan al ajo.

Shrimp tails stir fried with parisian mushrooms, slices of garlic,
parsley and sauvignon blanc.